Behandelingen

Interieurreiniging

Wij bieden niet enkel de beste zorg voor de carrosserie van uw wagen. Bij ons kan je ook terecht voor een interieurreiniging van uw wagen. Een binnen & buiten formule is al mogelijk vanaf € 45. Hierbij worden de ruiten, deurpanelen, middenconsole en dashboard gereinigd met aangepaste professionele producten. Alsook wordt heel de wagen grondig gestofzuigd.

Maak een afspraak

Dieptereiniging

Wenst u een totale make-over van uw interieur zodat hij terug als nieuw uitziet. Dan is dieptereiniging de formule die u zoekt. Door een grondige reiniging van uw volledig interieur maken wij komaf met alle vlekken. Ideaal voor de verkoop van uw wagen of het inleveren van uw leasing. Deze formule is mogelijk vanaf € 119.


Maak een afspraak

Simoniseren

Ziet de lak van uw wagen er wat dof uit? Laat hem dan opnieuw glanzen door te kiezen voor de formule simoniseren. Door middel van kwaliteitsvolle polish zorgen we dat uw auto terug glanst en dat uw autolak een extra beschermlaag krijgt.† Dit alles is mogelijk vanaf € 119.Maak een afspraak

Full option

Wenst u graag zowel het interieur als het exterieur van uw wagen te behandelen dan is dit perfect mogelijk. Hierbij wordt de wagen gesimoniseerd en het interieur krijgt een totale make-over. Deze formule is mogelijk vanaf 180 euro.†

Maak een afspraak

Op afspraak

Formules enkel op afspraak

Deze formules zijn allemaal op afspraak. Ook moet uw wagen een volledige dag bij ons kunnen blijven. Enkel in het geval van een interieurreiniging volstaat een halve dag. LET OP, alle vermelde prijzen zijn de startprijs en zijn dus onder voorbehoud. Deze kunnen variŽren door de hoeveelheid werk en vuiltegraad van uw wagen.