Behandelingen

Interieurreiniging

Wij bieden niet enkel de beste zorg voor de carrosserie van uw wagen. Bij ons kan je ook terecht voor een interieurreiniging van uw wagen. Een binnen & buiten formule is al mogelijk vanaf € 45. Hierbij worden de ruiten, deurpanelen, middenconsole en dashboard gereinigd met aangepaste professionele producten. Alsook wordt heel de wagen grondig gestofzuigd.

Maak een afspraak

Dieptereiniging

Wenst u een totale make-over van uw interieur zodat hij terug als nieuw uitziet. Dan is dieptereiniging de formule die u zoekt. Door een grondige reiniging van uw volledig interieur maken wij komaf met alle vlekken. Deze formule is mogelijk vanaf € 119.

Maak een afspraak

Lederbehandeling

Zijn uw leren zetels hun glans verloren, of zijn ze vuil of vochtig. Dan kan je bij ons terecht voor een behandeling met ledershampoo en/of crème. Deze behandeling is mogelijk vanaf de prijs van € 139.

Maak een afspraak

Simoniseren

Ziet de lak van uw wagen er wat dof uit? Laat hem dan opnieuw glanzen door te kiezen voor de formule simoniseren. Door middel van kwaliteitsvolle polish zorgen we dat uw auto terug glanst en dat uw autolak een extra beschermlaag krijgt. Bij deze formule wordt het interieur van uw wagen ook onder handen genomen. Dit alles is mogelijk vanaf € 129.

Maak een afspraak

Op afspraak

Formules enkel op afspraak

Deze formules zijn allemaal op afspraak. Ook moet uw wagen een volledige dag bij ons kunnen blijven. Enkel in het geval van een interieurreiniging volstaat een halve dag. LET OP, alle vermelde prijzen zijn de startprijs en zijn dus onder voorbehoud. Deze kunnen variëren door de hoeveelheid werk en vuiltegraad van uw wagen.